(Видео) Возбудлива есен: Објавен трејлерот на новата сезона Марковски

Објавено е најавното видео за втората сезона на ТВ-серијата „ Фалмилија Марковски“, а првите две епизоди на утре (22 август ) премиерно ќе бидат прикажани на Сараевскиот филмски фестивал. Покрај македонскиот ТВ-проект, дел од програмата … Continue reading (Видео) Возбудлива есен: Објавен трејлерот на новата сезона Марковски