Загина познатиот српски рапер Далибор Андонов Гру

Познатиот српски рапер Далибор Андонов Гру загина вчера во несреќа додека бил на кајтинг во вода. Станува збор за комбиниран спорт од сурфање и параглајдеризам на вода. Андонов настрадал додека сурфал на вода со Наутичкиот … Continue reading Загина познатиот српски рапер Далибор Андонов Гру