(Галерија) Конечно на Макфест се вратија познатите пејачи кои одамна престанаа да пеат на фестивалот: Ревијална вечер и првпат без награди

Вечервa во Штип се одржа ревијалната вечер на Макфест, којa ја одбележаа модерни рефрени, млади изведувачи и веќе познати музички имиња кои одамна не сме … Продолжи со читање (Галерија) Конечно на Макфест се вратија познатите пејачи кои одамна престанаа да пеат на фестивалот: Ревијална вечер и првпат без награди