Вработените во „Твитер“ работат и по 24 часа на ден и спијат во канцеларии за Маск да не ги избрка

Откако Маск рече дека ќе избркал 3700 луѓе од „Твитер“, вработените за да докажат дека се вредни работат и по 24 часа на ден, а … Продолжи со читање Вработените во „Твитер“ работат и по 24 часа на ден и спијат во канцеларии за Маск да не ги избрка