Со уцени и правила мојот син, веројатно, нема да игра на Австралија опен, вели таткото на Новак Ѓоковиќ

Новак Ѓоковиќ веројатно нема да игра на Австралија Опен ако не се променат правилата во врска со вакцинирањето против Ковид-19, вели неговиот татко Срѓан.  До сега Ѓоковиќ, не објавил својот вакцинален статус, додека организаторите на турнирот му порачаа дека ќе мора да биде вакциниран ако сака да игра.  „Со вакви уцени и правила, тој веројатно … Продолжи со читање Со уцени и правила мојот син, веројатно, нема да игра на Австралија опен, вели таткото на Новак Ѓоковиќ