(Фото) Австрискиот претседател со метро патува на работа

Претседателот на Австрија, Александер Ван дер Белен, секој ден на работа патува со метро. Еден од патниците го сликал додека разлистувал документи. Белен патувал без … Продолжи со читање (Фото) Австрискиот претседател со метро патува на работа