Тажен крај на љубовта меѓу мигрантката Нора од Ирак и Боби од Куманово

Кога пред две години беше објавена приказната за граничниот полицаец Боби Додевски од Куманово и мигрантката Нора од Ирак речиси сите веруваа дека нивната љубовна приказна е како од романите. За нив пишуваше целиот регион. … Continue reading Тажен крај на љубовта меѓу мигрантката Нора од Ирак и Боби од Куманово