(Видео) Јапонскиот оперски пејач Казухиро Котецу ја пее „Македонско девојче“

Македонскиот оперски пејач Благој Нацоски, на неговиот фејсбук-профил објави видео од јапонскиот оперски пејач Казухиро Котецу, кој ја пее песната „Македонско девојче“. Благој вели дека … Продолжи со читање (Видео) Јапонскиот оперски пејач Казухиро Котецу ја пее „Македонско девојче“