Испод радар ми е да слушам турбо-фолк, искрено со Петре Шилегов

За скопскиот градоначалник Петре Шилегов не е тајна дека има бунтовен карактер. Зборува со скопски сленг и сака добра музика. Одвреме-навреме вози тротинет по Скопје, а понекогаш објавува и по некое селфи на Инстаграм. И сега тврди дека Дино Мерлин е „најбоља Нова година што му се случила на Скопје“ „Па сега кога ќе слушнам, … Продолжи со читање Испод радар ми е да слушам турбо-фолк, искрено со Петре Шилегов