„Татко ми не ми дозволи да станам пилот, па почнав да играм фудбал“ – искрeно со сeлекторот Игор Ангеловски

Од пласманот на ЕП до победата над Германија и албумот со сликички на „Панини“, во кој првпат се и македонските фудбалери – селекторот Игор Ангеловски вели дека го живее својот сон. Не само негов, туку и на многу гeнерации, кои 30 години чекаа Македонија да игра на Европско. Неодамна и тој, како и многумина, застана … Продолжи со читање „Татко ми не ми дозволи да станам пилот, па почнав да играм фудбал“ – искрeно со сeлекторот Игор Ангеловски