„Ако пејач убие човек и за него ли ќе барате правда?“ – Ѓорѓе Давид лут на колегите коои сакаат да се ослободи Раста

Откако раперот Стефан Ѓуриќ – Раста беше уапсен со марихуана и обвинет за продавање наркотици, многу музичари му дадоа јавна поддршка со пораката „Правда за … Продолжи со читање „Ако пејач убие човек и за него ли ќе барате правда?“ – Ѓорѓе Давид лут на колегите коои сакаат да се ослободи Раста