Бизнисмен од Швајцарија го плаќа лекувањето на Дарко Лазиќ

Српските медиуми пишуваат дека богат бизнисмен од Швајцарија го плаќа лекувањето на Дарко Лазиќ во болницата. Станува збор за Мерсед Хаџиќ, познат како Мирсо Швајцарецот. Мерсед меѓу останатото работи и како менаџер на српскиот фолк-пејач … Continue reading Бизнисмен од Швајцарија го плаќа лекувањето на Дарко Лазиќ