Судот му одреди притвор на Мика Алексиќ, кој силувал ученички во неговата школа за глума

На професорот по глума, Мика Алексиќ, му е одреден притвор, откако српската актерка Милена Радуловиќ, го обвини за силување, пишува „Блиц“. Според нив, Вишиот суд во Белград донел таква одлука за Алексиќ да не може да влијае на сведоците, но и заради вознемиреноста во јавноста откако се дозна дека освен Радуловиќ, тој со години силувал … Продолжи со читање Судот му одреди притвор на Мика Алексиќ, кој силувал ученички во неговата школа за глума