Три камиони и 15 комбиња помош од Ибрахим Челикол за настраданите од Турција

По катастрофалниот земјотрес во Турција, каде се уште се вадат жртвите од урнатините, не престануваат да пристига хуманитарна помош од сите страни. Речиси сите славни … Продолжи со читање Три камиони и 15 комбиња помош од Ибрахим Челикол за настраданите од Турција