Уапсен српскиот учител по глума Мика Алексиќ кој силувал ученички од неговата школа

Голем скандал ја тресе Србија откако актерката Милена Радуловиќ објави дека режисерот и професор Мирослав Мика Алексиќ ја силувал кога имала 17 години и сега тој е уапсен. Имено Алексиќ кој е познат режисер, сценарист и учител по глума наводно силувал повеќе ученички од неговата школа и сега се сочува со законот. Тие го обвинуваат … Продолжи со читање Уапсен српскиот учител по глума Мика Алексиќ кој силувал ученички од неговата школа