(Видео) Марија Шерифовиќ е пејачиште, а Цеца е само популарна пејачка: Босанац ја навреди фолк-ѕвездата

Композиторот Драган Стојковиќ-Босанац уште на почетокот на новата сезона се скара со Цеца Ражнатовиќ, која од оваа година е во жирито на „Гранд“. Тој ја навреди фолк-ѕвездата и за неа рече дека не е пејачиште, туку само популарна пејачка. Кавгата настана кога една од натпреварувачките испеа песна од Цеца, а Босанац не беше воодушевен од … Продолжи со читање (Видео) Марија Шерифовиќ е пејачиште, а Цеца е само популарна пејачка: Босанац ја навреди фолк-ѕвездата