Почина шпанскиот пејач Карлос Марин од групата „Ил диво“

Шпанскиот пејач Карлос Марин, член на групата „Ил диво“, почина на 53 години во Кралската болница во Манчестер. Бендот бил на британска турнеја, кога на … Продолжи со читање Почина шпанскиот пејач Карлос Марин од групата „Ил диво“