Евровизија има четири можни сценарија како да се одржи музичкото натпреварување

Извршниот супервизор на Евровизија, Сисет Бакер, откри дека организаторите имаат четири можни сценарија за музичкото натпреварување да се одржи оваа година. Евросонг ќе се одржува во втората половина на мај во Ротердам, Холандија, откако лани беше откажан заради короната. Точното сценарио ќе биде откриено за четири до пет недели, вели тој. Сценарио 1: Нормален натпревар … Продолжи со читање Евровизија има четири можни сценарија како да се одржи музичкото натпреварување