(Видео) Маж претепа кондуктерка во автобус која побара од него да стави заштитна маска

Маж претепа кондуктерка во автобус која побара од него да стави заштитна маска. Безбедносните камери поставени во автобусот, во Краснојарска Покраина на просторот во централен Сибир во Русија, го снимија целиот инцидент. Кондуктерка културно им даваше маски на сите патници и сите ги ставија. Ја стави и тој, но, на крајот стана и пред да излезе … Продолжи со читање (Видео) Маж претепа кондуктерка во автобус која побара од него да стави заштитна маска