(Видео) „Треска на саботната вечер“ со Гордана Силјановска

Кандидатот за пратеник Гордана Силјановска која е познат вљубеник на рок музиката, сподели видео како танцува. „Saturday night fever – треба да се најде време и за себе“, напиша Силјановска. Таа за „Репортер“ ни кажа дека ужива во рок музиката и не додржува, а да не заигра секогаш кога ќе има можност. „Како млада жестоко … Продолжи со читање (Видео) „Треска на саботната вечер“ со Гордана Силјановска