(Галерија) Фудбалерот Огњен Врањеш објави голи слики од Карлеуша

Босанскиот фудбалер Огњен Врањеш објави неколку голи фотографии и видео од српската ѕвезда Јелена Карлеуша, кои тој ги направил додека биле во врска. На една фотографиите, кои се направени како принт-скрин додека имале секс на камера, Јелена мастурбира пред фудбалерот. Врањеш, според српските медиуми, е причината за последната кавга меѓу Карлеуша и нејзиниот сопруг, фудбалерот … Продолжи со читање (Галерија) Фудбалерот Огњен Врањеш објави голи слики од Карлеуша