Карлеуша го изневерувала Душко во нивната спална, и ќерките виделе

По секс скандалот со Јелена Карлеуша, сега и нови детали. Курир пишува дека  Јелена често имала секс со Огњан на брачниот кревет, додека Душко бил во странство. “Јелена и Огњен често биле забележани во куќата … Continue reading Карлеуша го изневерувала Душко во нивната спална, и ќерките виделе