Маја Иванова со куса сукња го пречека папата

Сопругата на претседателот Ѓорге Иванов, Маја, со кусо здолниште го пречека папата Франциско, кој денес дојде во Скопје. Во вилата на Водно, таа седеше спроти него, со здолниште над колена, што е спротивно на правилата на Ватикан. На официјалнта страна на Ватикан, во делот за  дрес-кодот при средба со папата стои дека: Кога ќе се … Продолжи со читање Маја Иванова со куса сукња го пречека папата