Милан Поповиќ ја обвини Северина за фотографиите

Поранешниот партнер на Северина Којиќ, Милан Поповиќ, со кого пејачката го има синот Александар, изјави дека е шокиран од новиот скандал со фотографиите на кои пејачката е разголена и ја нападна дека е несериозен родител. … Continue reading Милан Поповиќ ја обвини Северина за фотографиите