„На Мартин му извадив двојка оти имаше педесет кеца“, искрено со близнаците од „Некст тајм“

Кога пред 11 години се појавија на музичката сцена браќата од „Некст тајм“, Мартин и Стефан Филиповски, свиреа рок. И денес свират рок, ама сè повеќе се актуелни со преработки на стари македонски песни. Имиџот со брада и јавањето коњи како да стана нивен заштитен знак, па и двајцата на шега велат „таман одговара за … Продолжи со читање „На Мартин му извадив двојка оти имаше педесет кеца“, искрено со близнаците од „Некст тајм“