Преслава од „Преспав“ запеа сред интервју: Во кафеана нарачувам само македонски песни

Актерката Јана Маринова, која публиката ја запозна како Преслава, новата газдарица на пансионот „Преспав“, за себе вели дека е жив вулкан. Зависна од адреналин, кој ја тера да снима опасни сцени, и сосема поинаква, како што вели, од Преслава, „која е надмена и која дошла во Преспа да ги учи што е селски туризам“. Бугарската … Продолжи со читање Преслава од „Преспав“ запеа сред интервју: Во кафеана нарачувам само македонски песни