Селма Хаек, Рајан Рејнолдс и Семјуел Џексон новиот филм го снимаат во Хрватска

Возбудливо е во Хрватска деновиве. Актерите Селма Хаек, Рајан Рејнолдс и Семјуел Л. Џексон пристигнаа неодамна во Ровињ, на Истра, заради снимањето на второто продолжение на филмот „The Hitman’s Wife’s Bodyguard“. Хрватските медиуми уште претходниот месец … Continue reading Селма Хаек, Рајан Рејнолдс и Семјуел Џексон новиот филм го снимаат во Хрватска