Почина 19-годишниот Мемет, кого скопјани го познаваа од дебармаалските улици со списанието „Лице в лице”

Почина 19-годишниот Мемет, кого скопјани го познаваа од улиците со списанието „Лице в лице“. Читателите го гледаа често во неговото омилено Дебар Маало како го … Продолжи со читање Почина 19-годишниот Мемет, кого скопјани го познаваа од дебармаалските улици со списанието „Лице в лице”