Секс-техника за мал пенис

Партнерката нека клекне на сите четири, а партнерот нека пенетрира од назад под одреден агол затоа што, дури и кога има мал пенис, на овој начин изгледа како да е голем. Најдобро е нејзините рамена и … Continue reading Секс-техника за мал пенис