Секс-техника за мал пенис

By

Партнерката нека клекне на сите четири, а партнерот нека пенетрира од назад под одреден агол затоа што, дури и кога има мал пенис, на овој начин изгледа како да е голем. Најдобро е нејзините рамена и глава да бидат опуштени на перницата, а задникот кренат нагоре. Свиктана во грбот, партнерката нека ги стисне малку нозете. Оваа поза е одлична за неа, а посебно за партнерот, поради аголот при пенетрација, кој дава чувство на зголемен пенис.

dobivaj vesti na viber

Ќе ви се допадне