„Фолиравме со бендот дека ‘442 до Београда’ е песна и за Скопје“ – со Бајага пред славеничкиот концерт

Момчило Бајагиќ – Бајага е омилениот пејач на многу генерации. Не само на оние кои со него созреваа во времето на поранешна Југославија, туку и на помладите. „Ние сме како ‘Политикин забавник’, од 7 до 77“, вели Бајага, кој и на 60 години изгледа како дечко. На 13 септември на стадионот на АРМ со своите … Продолжи со читање „Фолиравме со бендот дека ‘442 до Београда’ е песна и за Скопје“ – со Бајага пред славеничкиот концерт