Александра Пријовиќ трудна со Филип Живоjиновиќ

Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ по веридбата, ги почнаа подготовките за свадба, а изгледа дека пејачката е бремена, бидејќи една ТВ екипа ја сними пред една ординација.

Александра и Филип ќе го изговорат судбоносното „Да“ во јуни и не ја кријат среќата, што после повеќе од две години романса, ќе станат маж и жена.

На Пријовиќ сведок на венчавката ќе и биде колегата Ацо Пејовиќ, со кој пејачката минатата година го сними дуетот „Литар вина, литар крви“.

Меѓутоа, изгледа дека се е забрзано поради бременоста на пејачкат,а со оглед на тоа дека деновиве ги снимија при посета на една приватна гинеколошка клиника.

Scroll to Top