ЗДРАВЈЕ

(Видео) За слаби нозе вежбајте 3 минути пред спиење

Фитнес-тренерите велат дека постојат вежби за слаби нозе и за тие што мрзат да вежбаат. Вежбите се прават додека лежите, секоја вечер пред спиење, а …

(Видео) За слаби нозе вежбајте 3 минути пред спиење Прочитај повеќе »

Дерматолозите откриваат кој сапун е поздрав, течниот или цврстиот

Иако многу луѓе не се грижат дали користат сапун во цврста или течна форма, сепак треба да се забележи еден детаљ. Еден од производите чија …

Дерматолозите откриваат кој сапун е поздрав, течниот или цврстиот Прочитај повеќе »

Како негативното размислување влијае на мозокот и замките во кои сите паѓаме

Лелекањето е негативно однесување кое влијае на структурата на нашиот мозок, а многу луѓе имаат навика постојано да се жалат кога ќе наидат на проблеми. …

Како негативното размислување влијае на мозокот и замките во кои сите паѓаме Прочитај повеќе »

Scroll to Top