ЗДРАВИ НАВИКИ

Режимот на Викторија Бекам за топ изглед

Викторија Бекам има 48 години, четири деца, активно работи во нејзината дизајнерска куќа и изгледа безпрекорно. И покрај големата посветеност и стрес на работа, таа …

Режимот на Викторија Бекам за топ изглед Прочитај повеќе »

Продукти што ќе ве стоплат и ќе ви го подобрат имунитетот

Исхраната треба да ја збогатите со готвени јадења, коренест зеленчук, житарки, чаеви, сите оние намирници кои ја поттикнуваат циркулацијата и му помагаат на организмот да …

Продукти што ќе ве стоплат и ќе ви го подобрат имунитетот Прочитај повеќе »

Иделани продукти со кои ќе ги намалите триглицеридите

Дали се чувствувате гладни, дури и по обилен оброк? Можеби тоа е поврзано со триглицеридите, односно, масните молекули во вашата крв. Според истражувањата високото ниво …

Иделани продукти со кои ќе ги намалите триглицеридите Прочитај повеќе »

Сокот од калинка, морков и цвекло го забавува стареењето, тврдат лекарите

Природните сокови имаат добар ефект врз здравјето, а некои видови можат дури и да го забават процесот на стареење бидејќи содржат специфични антиоксиданси, витамини и …

Сокот од калинка, морков и цвекло го забавува стареењето, тврдат лекарите Прочитај повеќе »