НАШИ ФАЦИ

Пијано-дуото Марија Ѓошевска-Славица Мицовска со целовечерен концерт на „Охридско лето“

Пијано-дуото Марија Ѓошевска-Славица Мицовска со целовечерен концерт на „Охридско лето“

Програмата на 64. „Охридско лето“ вечерва продолжува со концерт на пијано-дуото Марија Ѓошевска и Славица Мицовска –Смилевска што ќе се одржи во црквата „Света Софија“ со почеток во 21 часот....

ПОВЕЌЕ

НАШИ ФАЦИ

БАЛКАНКАН

ЏЕТ СЕТ

ЗАНИМЛИВОСТИ

ЗДРАВИ НАВИКИ

ДИГИТАЛ

ЌУМРАМ

НОВО

Scroll to Top