Александра Пријовиќ ужива на Малдивите

Српската пејачка Александра Пријовиќ деновите ги полни батериите за новите работни обврски на плажите во Малдивите.

Додека пејачката одмораше во овој морски рај, нејзиното момче, Филип Живоиновиќ, направи фотографија.

Таа предизвика голем број коментари затоа што не може баш најдобро да се забележи дали Александра е гола или облечена.