Десничарите повикуваат на бојкот на „Beer fest“, поради Богородичниот пост

Десничарското движење „1389“ повика на бојкот на белградскиот фестивал на пивото поради Богородничкиот пост. Тие сметаат дека со тоа се скрнави духовноста на српскиот народ и дека се нарушува добрата традиција во земјата.

Bojkot beer festa, bir festa
Scroll to Top