Џансу од „Парампарче“ секси додека вежба

Популарна турска актерка Лејла Танлар, нам позната како Џансу од хит-серијата „Парампарче“, убавото тело го одржува со редовно вежбање. Лејла е активна на социјалните мрежи, па постојано споделува фотографии од своите тренизи. Повеќето од нив ја прикажуваат Лејла во секси изданија.

 

Scroll to Top