Драгана Мирковиќ откри што најмногу и сметаше во „Пинкови Ѕвездички“

Пејачката повеќе не можеме да ја гледаме на местото на жирито во натпреварувањето на телевизија „Пинк“.

Драгана Мирковиќ како што стојат работите, повеќе нема да ја гледаме во шоуто, а таа смета дека не припаѓа на таков вид на програма, и дека не бил добар потегот што била дел од истото.

Уште на самиот почеток на натпреварувањето најавив дека ќе учествувам само една сезона, и драго ми е што тоа е така. Денеска ќе бидам во жирито не подразбирајќи дека треба да ги советувам младите кандидатки, туку се стана некој вид на ријалити шоу програма“, изјави Драгана Мирковиќ и додаде:

 

„Не сакам таков вид на емисија, но горда сум што во текот на целото натпреварување, бев доволна силна да никој не успее да ме поколеба, или испровоцира, да се откажам од своите ставови“, искрена беше таа.

Scroll to Top