(Фото) Александра и Филип ја накитија елката: почна празничната магија

By

Празничната еуфорија во домот на пејачката Александра Пријовиќ веќе почна. Таа ја накити елката и објави на социјалните мрежи, а покрај неа се синот и сопругот Филип.

Оваа година за новогодишните празници пејачите, неместо на настапи, ќе бидат во кругот на најблиските пордаи пандемијата на коронавирусот.

Ќе ви се допадне