ФОТО: Девојката на Гастоз го соблече градникот, па ја покажа тетоважата

Секси Наида нема проблем со голотијата, па овој пат фантазијата кај мажите ја запали со фотка на која ги истакна своите атрибути.

Foto: Instagram/gasttozz_pobednik

Ненад Маринковиќ Гастоз, веќе неколку месеци ужива во врска со Наида, која стотина мажи секој ден ги радува со нови жешки фотки. Некои направени од теретана, некои од дома.

 

Foto: Instagram/naidanaki

Најновата фотка со која ги „почести“ настана на еден балкон, на кој таа без никаков проблем го соблече градникот, па полугола испозира и покрај тоа што секој кој минуваше покрај куќата можеше да ја види.

Foto: Instagram/naidanaki

Инаку, Наида е оседната со тренинзи, па секој ден по неколку часа минува во теретана…

Foto: Instagram/naidanaki

Foto: Instagram/naidanaki

Foto: Instagram/naidanaki

Како што Гастоз неодамна откри, тој и Наида веќе живеат заедно, па ете причина да голем број на мажи… му завидуваат.

Видеото погледнете го на следниот линк:

Scroll to Top