(ФОТО) Карлеуша го покажа татко си

Познатата српска пејачка, Јелена Карлеуша, често споделува фотографии од нејзината мајка Дивна Карлеуша. Но, ретко од својот татако 71 годишен татако, пензионираниот полицац Драган, кој во  медиумите се појави во 2000 година,  но подоцна тој се повлече од јавноста.

Scroll to Top