(ФОТО) Кошаркарката Милица го покажа трудничкиот стомак

Кошаркарката во емисијата „Магазин ин“, која се емитуваше минатиот месец, раскажа дека е во четвртиот месец од бременоста.

Веќе со месеци се пишува за тоа дека Милица Дабовиќ наводно е во блажена состојба. Кошаркарката во емиијата „Магазин Ин“, на водителката Сања Маринковиќ, која се емитуваше минатиот месец, раскажа дека е бремена во четврти месец.

Имаше и такви кои не веруваа дека е во блажена состојба, а Дабовиќ, како што стојат работите, ги разувери.
Таа на еден настан позираше со една обожавателка, а во прв план и беше нејзиниот стомак кој беше поголем од вообичаено.

 

Scroll to Top