(Фото) Милан Калиниќ со нов имиџ

By

Милан Калиниќ повторно експриментирал со својот изглед.

Познатиот актер, кој заедно со водителката Катарина Шишмановиќ ја водеше емисијата „Кој е на врвот“, го смени имиџот, поточно ја бојоса косата.

Бидејќи е природно русокос, Калиниќ својата коса дополнително ја осветли и сега има платинасто-руса боја на косата.

 

Ќе ви се допадне