(ФОТО) Погледнете ги силните тетоважи кои ги има новата девојка на Аца Лукас

Бранислава е голем љубител на тетоважите кои ги има на секој дел од телото.

Бранислава и Соња дефинитивно немаат многу сличности, барем кога е физичкиот изглед во прашање.

Она по што сигурно се разликуваат, е фактот дека новата девојка на Аца Лукас, е склона на тетовирање, па разните цртежи и пораки ги има по целото тело.

 

Foto: Telegraf

На левата рака, Пашајлија има огромна тетоважа, која потсетува на лик на војник…

Foto: Instagram/braniiislava

… додека на другата, на подлактицата, го има испишано името на својот син.

Foto: Instagram/braniiislava

Уште една тетоважа, за воља на вистината поситна, Бранислава има над градите:

Foto: Instagram/braniiislava

Како што можеше да се види на нејзините стари фотки, кои ги има избришано кога се појави првата информација во врска со Лукас, Бранислава има уште тетоважи, кои наскоро може да се видат, доколку наскоро реши да сподели некоја фотка во бикини.

Погледнете ја и снимката со Бранислава и Лукас, по доаѓањето на неодамнешниот настап на Јелена Карлеуша, на следниот линк:

 

Scroll to Top