(ФОТО) Се сеќавате на лошата Руби? – Денес таа изгледа вака

Повеќе од 10 години поминаа откако, скоро целиот регион полуде по популарната актерка Барбара Мори која ја толкуваше улогата на лошата Руби.

Таа остави голем впечаток на публиката штосите сакаа да јавидат повторнона малите екрани, но сепакнемавме таква прилика.

Сепак таа веќе не е црнокоса како што беше некогаш, сега  „плавуша„ и многу послаба но сепак многу убава и згодна.

URiEL Te amo tanto ❤ Que sigas siendo muy feliz en este nuevo año para ti. Gracias por tu amor SiEMPRE.

A post shared by Barbara Mori (@delamori) on

Scroll to Top