(ФОТО) Соња Вуксиновиќ ја промени бојата на косата, но сите ја коментираа само едно нешто

Ако се суди по фотките кои ги објавува, поранешната жена на Аца Лукас, по разводот од фолкерот, таа и изгледа добро и се чувствува добро.

И додека Аца Лукас и неговата девојка Бранислава Пашајлија, уживаат во љубовта која не ја кријат, па речиси секојдневно објавуваат заеднички фотки, ни на Соња Вуксановиќ не и иде лошо.

Ако се суди според фотките, таа се гледа дека ужива во излегувањата со пријателите, а во секси комбинациите покажува дека и тоа како добро се чувствува.

 

 

Но, изгледа дека Соња се води по она старото, дека кај жената во приватниот живот, вистинска промена е кога, прво ќе ја промени фризурата.

Соња токму тоа и го направи, па со новата боја на коса се пофали на Инстаграм.

И покрај големиот број на позитивни коментари и комплименти, имаше и такви кои не беа благонаклонети, па коментираа дека бојата на косата на Соња речиси е иста како онаа која ја има новата љубов на Лукас.

Scroll to Top