(фото) Вељко на Цеца во секс поза со Луна Џогани

Јавноста одамна знае за љубовната врска меѓу Вељко Ражнатовиќ и Луна Џогани, но не и за фотографијата направена во спалната соба на која симулираат секс. Луна постојано напоменува дека некои работи не ѝ се дозволени поради домашното воспитување, но позата што ја направи на фотографијата со синот на Цеца предизвика многу коментари на „Фејсбук“.

 

Luna i Veljko