(ФОТО) Запознајте ја девојката на Саша Ковачевиќ

Саша Ковачевиќ повторно е заљубен. Популарниот пејач повеќе од два месеци е во врска со Зорица Тасовиќ, поранешна мисица. Секси бринетата иам 28 години, разведена е и од првиот брак има дете.

Таа во 2007 години важеше за вистинска мисица.

Еве како изгледа:

Scroll to Top