Фотографија од првата свадба на Весна Змијанац со Мирољуб Аранѓеловиќ

By

Популарната српска пејачка Весна Змијанац во осумдесеттите беше во брак со хармоникашот Мирољуб Аранѓеловиќ – Кемиш, а фотографија од нивната венчавка дури сега излезе во јавноста.

Тие двајцата поминале три и пол години во брак, кој, според нив, бил повеќе од бурен. Кемиш пред да се ожени со Весна имал еден брак во Германија, од кој ја добил ќерката Јелена, а по три и пол години брак со Весна, ја заменил со нивната колешка Зорица Брунцлик, со која е сѐ уште во брак.

Ќе ви се допадне